⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Training contentstrategie

  Content is steeds meer een kwestie van strategie. Je maakt een website niet omdat je niets beters te doen hebt, maar omdat deze bij moet dragen aan de doelen van je organisatie. Bij TWonline nemen we je graag mee in een training contentstrategie naar de basis van een goede online strategie.

  Je contentstrategie brengt structuur in de manier waarop je organisatie zich profileert naar de buitenwereld. Door een goede strategie werk je, net als bij de traditionele strategie van je organisatie, aan een sterke positie in de markt. Dit is online niet anders.

  Contentmissie en visie

  Net als je organisatiestrategie geeft een contentstrategie richting. Je hebt ongetwijfeld een bepaald doel voor ogen met je content. Of dit nu een marketingdoel of een communicatiedoel is, de juiste content draagt bij aan dit doel. Wat wil je bereiken? Wie wil je zijn met je content? Wij helpen je deze missies en visies scherp te formuleren.

  Sociale media contentstrategie

  Uiteraard is een onderdeel van je contentstrategie een social media strategie. Welk medium gebruik je? Welke content zet je waar in? Kies je filmpjes of foto’s, tekst of juist helemaal geen sociale media? Wij adviseren je graag wat het beste bij jouw organisatie en doelgroep past.

  Plannen en timen

  Een contentstrategie gaat verder dan een planning wanneer wat op welk medium wordt gepubliceerd. Afhankelijk van je doelgroep moet je rekening houden met diverse factoren. Denk aan timing, spanningsboog, afwisseling en zo meer. Welke factoren en media het beste bij jouw organisatie passen bekijken we graag met jou.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op