⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Training bloggen

  Een blog is en blijft een goede manier om als organisatie te laten zien dat je bovenop alle ontwikkelingen zit. Bij TWonline helpen onze bloggers je graag verder voorbij de vraag: moeten we bloggen?

  Geef je medewerkers de ruimte om hun kennis te laten zien. Laat ze ronduit spreken over hun zakelijke passie. Geef ze de ruimte op je website om hun expertise te laten zien. Het straalt goed af op je organisatie en dat is vandaag de dag online een noodzaak.

  Van onderwerp tot verspreiding

  In een praktische training leer je onderwerpen vinden, goede titels schrijven, de juiste opbouw en taalgebruik toepassen. Bij bloggen gaat het daarnaast om het vinden van je eigen stem. Welke stem klopt bij de blogger en bij de organisatie?

  Lezers aantrekken

  Naast een goede tekst leren we je ook om te zorgen voor een goede verspreiding van je content. Hiervoor gebruiken we SEO en Sociale Media maar ook andere trucjes. Zo vinden je lezers uiteindelijk ook al die mooie content van je organisatie.

  Voor beginners en professionals

  Heb je nooit eerder een blog geschreven voor je organisatie? Dan zorgen we voor de juiste tools. Ben je gewend om te schrijven? Dat zorgen we juist voor meer inspiratie. Op deze manier zorgen we dat iedereen na een training of een workshop met plezier aan een organisatieblog begint.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op