⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Ga het gesprek aan via sociale media

  ‘Iets met sociale media doen’ volstaat allang niet meer. Online aanwezig zijn vraagt steeds meer om strategie en denkwerk. Om het gesprek via deze platformen aan te gaan is het belangrijk goed te weten wat je wilt melden, aan wie en waar.

  Bij TWonline werken we constant met social media. Het is namelijk de beste manier om met je doelgroep in gesprek te gaan. Daarnaast draagt het direct bij aan het imago van je organisatie.

  Strategie

  Social media is ‘here to stay’, logisch, het geeft je inzicht in de wensen en eisen van je doelgroep. Het creëert draagvlak, draagt bij aan communityvorming en zorgt ervoor dat je in gesprek gaat met je volgers. Daarom is social media voor je organisatie dé manier om lezers aan te spreken. Ze lezen jouw posts en tweets en kunnen hierop reageren.

  Tools

  Om optimaal in te spelen op social mediatrends hebben we zo onze foefjes. Deze willen we met alle liefde met je delen. Maar liever gaan we met je in gesprek. Dan kunnen we je op maat adviseren.

  Middelen

  Tijdens het uitvoeren van een social mediacampagne zijn Facebook, Twitter en Linkedin onze favorieten. Het zijn de platforms waar we veel kennis over hebben opgedaan en waar we al vaker actieve communities hebben opgezet voor onze klanten. Liever met Instagram of Pinterest aan de gang? We ondersteunen je graag met goede visuele content.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op