⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Content en design voor websites

  De website is niet langer alleen een leuk online uithangbord. Het is het belangrijkste communicatie- en saleskanaal en een centrale plek om je inzet op sociale media te laten landen. Binnen TWonline ontwikkelen we websites die spreken: in woord, beeld en geluid. In stijl vormgegeven met adequate content om al je online wensen te vervullen.

  Van een corporate en projectwebsite tot een blogplatform en plek waar mensen elkaar ontmoeten. We maken ze en zorgen er voor dat je verhaal en aanbod online gaan leven.

  Vorm en inhoud

  Bij TWonline zijn we van de inhoud (content), maar gaan we zeker ook voor de vorm. Eigentijds ontwerp, gaat hand in hand met responsive design en een heldere informatiestructuur. Zo maken, vullen en beheren we websites die aanspreken. Die vindbaar zijn. Die het verhaal van je organisatie blijvend vertellen. Daarvoor benutten we alle vormen van content. Van tekst tot video en van infographic tot animatie.

  Eenvoudige website

  Een website kan enkel vertellen wie je bent, wat je doet en waar je bereikbaar bent. Eenvoudig en functioneel, zonder poespas. Ideaal voor starters. Wij bieden deze websites voordelig aan in verschillende formats. Inclusief hosting en onderhoud. Zo kun je snel in gesprek met je online lezers.

  Complexe website

  Je kunt je website ook zien als een platform waar alle informatie rondom je (project)organisatie samenkomt. Waar blogs staan, waar social media-berichten landen, waar ruimte is voor nieuws, agenda’s, discussie, rapporten, digitale magazines, bestellingen en waar je doelgroep zich meldt voor persoonlijk contact of aanvragen. Wij helpen je de voor jou geschikte vorm en inhoud te ontwikkelen, bouwen en vullen.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op