⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Digitale magazines: voor content die gezien mag worden

  Een digitale uitgave aanbieden is niet alleen beter voor het milieu, het biedt ook vele mogelijkheden om met interactie en video aan de slag te gaan. Speciaal voor die publicaties die meer aandacht vereisen (of verdienen) hebben we bij TWonline een product ontwikkeld: digitale magazines. Met een eigen website: http://www.hetonlinemagazine.nl.

  De voordelen van online

  Van jaarverslag tot magazine, van personeelsblad tot brochure: wat in print mogelijk is, kan voortaan ook online. Maar dan met alle voordelen van online verspreiden en volgen erbij.

  Verrassende vormen

  Relatiemagazines en personeelsbladen
  Voorlichtings- en wervingsuitgaven
  Jaarverslagen en rapportages van events
  Aankondigingen en uitnodigingen
  Beleidsstukken en toekomstvisies

  Meer communiceren

  In digitale magazines kun je meer kwijt dan tekst. Ze lenen zich perfect voor het vertonen van ondersteunende video’s of animaties. Of geluidsfragmenten en interessante links. En natuurlijk prachtige foto’s. Je begrijpt: de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Teksten die bijblijven

  We verzorgen graag de redactie van je digitale magazine. Interviews, reportages, columns, nieuwsberichten, achtergrondartikelen, hoofdredactioneel; laat het aan ons over. We denken ook graag mee over de redactieformule en sturen desgewenst je redacteuren, fotografen en filmers aan.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op