⟵ Wat we doen

 • Content en design
 • Sociale Media
 • Advies en strategie
 • Workshops en trainingen
 • Verslag in 1 dag


 • Blogs: laat je organisatie spreken

  Elke organisatie herbergt kennis. Knowhow die jouw organisatie waardevol en interessant maakt. Je hoeft die kennis alleen nog maar te delen. Via een blog. Vraag medewerkers die met passie vertellen over hun werk. En inhoudelijke experts die alles weten over hun vakgebied. Geef ze de ruimte om via blogs het gesprek aan te gaan met je doelgroep.

  Bij TWonline bieden we blogs aan in WordPress. Het van origine blogplatform, is de gebruiksvriendelijke omgeving om meningen en visies op het vak te delen en te volgen. Zo draagt de kennis van je collega’s direct bij aan het imago van je organisatie.

  Visitekaartje

  Waarom blogs zo graag worden gelezen? Omdat ze een kijkje achter de schermen geven. Het persoonlijke aspect is wat mensen aanspreekt. Bloggen vanuit je organisatie is daarmee dé manier om je doelgroep te boeien en te binden. Je doelgroep leest jouw meningen en visies en ziet de menselijk (en specialistische) kant van je organisatie.

  Experts in het zonnetje

  Zet eens een inhoudelijk expert in the spotlights. Hij of zij vertelt als de beste over de nieuwste ontwikkelingen en weet welke trends er spelen. Beter dan een advertentie, eerlijker dan een advertorial. Kennis waar je lezer iets aan heeft.

  Jouw communicatievraag beantwoord

  Lastig om zelf te bloggen? Dat snappen we. Daarom bloggen wij voor je. Wij inventariseren je behoefte, interviewen waar nodig en bouwen zorgvuldig jouw input uit tot een blogpost die je doelgroep aanspreekt. Inclusief het verzorgen van de blogomgeving: vanzelfsprekend in de eigen huisstijl.  Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op