⟵ Digitale magazines: voor content die gezien mag wordenDigitale Magazines bieden meer dan een website, meer dan een gedrukte publicatie en meer dan een online pdf. Speciaal voor die publicaties die meer aandacht vereisen (of verdienen) bieden we het gemak van een digitaal online magazine. We richten een speciale website voor je in, maar dan met de professionele uitstraling van een glossy magazine. Voldoende ruimte voor je verhaal, uitgave of online jaarverslag.

Digitale magazines zijn als online tijdschrift of jaarverslag niet alleen beter voor het milieu, ze bieden ook vele mogelijkheden om met interactie en video aan de slag te gaan. Een digitaal magazine is zo een levend document.

Van jaarverslag tot brochure

Van jaarverslag tot magazine, van personeelsblad tot brochure: wat in print mogelijk is, kan voortaan ook online. Maar dan met alle voordelen van online verspreiden en volgen erbij. Daarnaast is een digitaal magazine altijd aan te passen. Bijvoorbeeld als nieuwe gegevens verschijnen, nieuw onderzoek beschikbaar is of de prijs verandert. Maar ook als je toch nog een kleine wijziging wilt doorvoeren.

Verrassende vormen van digitale magazines:

  • Relatiemagazines en personeelsbladen
  • Voorlichtings- en wervingsuitgaven
  • Jaarverslagen en rapportages van events
  • Aankondigingen en uitnodigingen
  • Beleidsstukken en toekomstvisies

Eindeloze mogelijkheden
In digitale magazines kun je meer kwijt dan tekst. Ze lenen zich perfect voor het vertonen van ondersteunende video’s of animaties. Geluidsfragmenten en interessante links. Prachtige foto’s. Of een terugblik op een periode met een interactieve tijdlijn. Je begrijpt: de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben al vele digitale magazines gemaakt en klanten die de keuze hebben gemaakt voor een digitale versie willen niet meer terug.

Teksten die bijblijven
We verzorgen graag de redactie van je digitale magazine. Interviews, reportages, columns, nieuwsberichten, achtergrondartikelen, hoofdredactioneel; laat het aan ons over. We denken ook graag mee over de redactieformule en sturen desgewenst je redacteuren, fotografen en filmers aan. Ook voor het design van je digitale magazines kun je onze hulp inschakelen.Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact op